Primul ghiozdan, dăruit de Franzeluţa!

Noutăţi

Primul ghiozdan, dăruit de Franzeluţa!

22.08.2019

Emoţii de nedescris pentru angajaţii întreprinderii „Franzeluţa” S.A. ai căror copii vor păşi, în această toamnă, pentru prima dată pragul şcolii. Micuţii au primit în dar ghiozdane dotate cu rechizite, în cadrul unui eveniment organizat anual, în ajun de 1 septembrie, de către Comitetul sindical, cu susţinerea administraţiei întreprinderii. Pe lângă cadouri, viitorii elevi au avut parte şi de un program artistic, unde s-au distrat de minune.

Directorul general al „Franzeluţa” S.A, Boris Andros, a adresat un mesaj de felicitare, atât copiilor, cât şi părinţilor prezenţi în sală: „Această sărbătoare este o tradiţie la întreprinderea noastră, iar noi ţinem la aceste tradiţii şi oferim, an de an, copiilor lucrătorilor noştri primul ghiozdan din viaţa lor.” De asemenea, le-a dorit micuţilor succese la învăţătură şi note din cele mai bune.

În acest an, au beneficiat de cadouri 60 de copii. Angajaţii s-au arătat încântaţi de gestul conducerii şi au adus doar cuvinte de mulţumire şi recunoştintă.

Evenimentul a culminat cu o excursie în secţiile de producere a covrigeilor, turtelor dulci şi a biscuiţilor, iar picii au rămas de-a dreptul impresionaţi.