Despre Noi

Acasă

Începe ziua cu noi!

„Franzeluţa” S.A. este cel mai mare şi de încredere producător din industria de panificaţie din Republica Moldova, cu o experienţă bogată de peste 70 de ani, cu tradiţii, valori şi misiuni stabile. „Franzeluţa” S.A. este un partener social de încredere, interesat de o dezvoltare durabilă şi de prestarea serviciilor de cea mai înaltă calitate; este acel producător care ştie să surprindă prin „excelenţă”, oferind produse sigure pentru întreaga ţară. În acest sens, depunem tot efortul ca să menţinem gustul de altă dată şi să satisfacem necesităţile societăţii. Acordăm o deosebită atenţie calităţii materiei prime, întregului proces de fabricare, pentru ca produsele noastre să fie atât gustoase, cât şi sănătoase.

Oferim prețuri accesibile, dar înainte de toate – calitate! Calitatea se datorează laboratorului înzestrat tehnic la cel mai înalt nivel şi acreditat de centrul naţional MOLDAC, dar şi specialiştilor de calificare înaltă, care activează în cadrul întreprinderii, fiecărui angajat, care depune mult suflet în munca de zi cu zi.„Franzeluţa” S.A. se conformează celor mai exigente cerinţe naţionale, cât şi internaţionale. Întreprinderea deţine prestigioasele certificate: ISO 22000 (Sisteme de management al siguranţei alimentelor), ISO 9001 (Sisteme de management al calităţii), Kocher şi ISO 17025 (Cerinţe generale pentru competenţa laboratoarelor de încercări şi etalonări), fapt ce atestă calitatea şi siguranţa produselor fabricate în cadrul întreprinderii.

Suntem mereu în pas cu cele mai noi tendinţe şi inovaţii. Ne străduim să satisfacem gusturile tuturor, oferind posibilitatea de a alege. În prezent, gama produselor fabricate la „Franzeluţa” S.A. este una vastă - aproximativ 500 de produse. E vorba de sortimentele de panificaţie, de covrigărie, cofetărie, patiserie şi paste făinoase. În fiecare an elaborăm produse noi, iar acest fapt vorbeşte despre efortul permanent depus în vederea perfecţionării sortimentului.

Ingredientele naturale se înscriu în direcţia strategică a companiei „Franzeluţa” S.A. de promovare a alimentaţiei sănătoase, iar pentru consumatorii care optează pentru pâinea de secară, venim cu un sortiment destul de variat. În prezent, producem 10 feluri de pâine de secară: Riga, Borodinskii, Tallinn, Praga, Krakow, Livadia, Nucuşor, Dacia, Columna, Nistru. Merită scos în evidenţă şi faptul că „Franzeluţa” este printre primii producători din ţară de pâine pe bază de maia naturală.

Produsele noastre sunt la mare căutare şi peste hotarele ţării. În prezent, colaborăm cu mai mulţi distribuitori externi. Din an în an, aria geografică a exportului se extinde, iar produsele marca „Franzeluţa” ajung în ţările UE, Canada, SUA, Coreea de Sud, Australia, Israel. Suntem prezenţi în cele mai mari reţelele din UE precum: Kaufland, Careffour, Auchan, Lidl, Profy, Penny. Suntem mereu deschişi pentru noi colaborări şi depunem eforturi în această direcţie.

„Franzeluţa” S.A. şi-a făcut un bun nume, a devenit o carte de vizită a ţării noastre. Prin participarea la numeroase expoziţii şi târguri internaţionale, noi reprezentăm nu doar întreprinderea, dar, în general, Republica Moldova. De-a lungul anilor, întreprinderea s-a învrednicit de numeroase diplome de onoare, certificate şi medalii. Ne bucurăm că brandul „Franzeluţa” inspiră încredere, creează impresii bune oriunde în lume şi îşi menţine constant poziţia de lider pe piaţa industriei de panificaţie din ţară.

Caracteristicile întreprinderii la momentul actual sunt: muncitori calificaţi (peste 1500 la număr), utilaj performant, materie primă de cea mai înaltă calitate, încăperi renovate, produse gustoase şi sănătoase.