Comunicat de presă

Noutăţi

Comunicat de presă

27.12.2019

Comunicat de presă

Astăzi, 27 decembrie 2019, la Combinatul de Panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” S.A. a venit într-o vizită de lucru directorul Agenţiei Proprietăţii Publice, dnl Mihail Rusu.

Scopul vizitei a fost familiarizarea cu activitatea întreprinderii, întrevederea cu managerul combinatului, în persoana dnlui director general, Boris Andros, şi stabilirea unor piloni de bază în vederea unei conlucrări funţionale şi de succes.

Pe parcursul întrevederii, cei doi au vizitat halele de producere, unde au luat cunoştinţă cu procesul tehnologic, precum şi cu noile instalaţii şi tehnologii.

„Odată cu începerea anului nou vom atrage o deosebită atenţie problemelor cu care se confruntă Societatea pe Acţiuni „Franzeluţa” şi vom încerca să găsim soluţii. Îmi doresc și vom depune eforturi ca în continuare să putem depăși provocările întâlnite și, astfel, activitatea celui mare producător de pâine să genereze doar rezultate frumoase”, a declarat directorul APP.

Totodată, directorul întreprinderii, dnl Andros s-a arătat mulţumit de acestă vizită la sfârşit de an, unde au putut fi discutate rezultatele obţinute pe perioada anului 2019, dar și anumite planuri de viitor ce ţin de buna funcţionalitate a companiei.

La rândul său, directorul Agenţiei Proprietăţii Publice, dnl Mihai Rusu, și-a exprimat speranța că anul 2020 va fi de bun augur pentru combinat, dar și că instituțiile pe care le conduc vor avea o conlucrare eficientă.

Serviciul de presă