Ziua Independenţei Republicii Moldova

Noutăţi

Ziua Independenţei Republicii Moldova

28.08.2019

Dragi consumatori,

În numele administraţiei Combinatului de panificaţie “Franzeluţa” S.A, Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sărbătorii naţionale ”Ziua Independenţei Republicii Moldova”.

Odată cu proclamarea Independenţei, Combinatul de panificaţie “Franzeluţa” S.A. şi-a consolidat forţele la nivel de structură pentru a onora statul Republica Moldova şi a demontra că acestă palmă de pământ are un potenţial puternic, cu oameni harnici, cultură şi tradiţii frumoase.

„Franzeluţa” se poate mândri cu succesele obţinute în cadrul acestui stat independent şi suveran: a dus faima ţării noastre în toate colţurile lumii şi a devenit cartea de vizită a Moldovei. Astăzi, pe bună dreptate, putem spune că Franzeluţa este promotorul tradiţiilor naţionale prin pâinea cea de toate zilele. De aici şi unul din sloganele întreprinderii: ”Tradiţii transmise prin generaţii”.

Întru binele societăţii, permanent educăm în noi caliţăţi precum disciplina, munca şi demnitatea. Ne ghidăm mereu de obiectivele noastre primordiale – grija faţă de consumator!

Vă dorim un viitor cu realizări măreţe, stabilitate, optimism, perseverenţă şi încredere în ziua de mâine. Fie ca patriotismul şi dragostea faţă de ţară să Vă însoţească pretutindeni!

La mulți ani, Republica Moldova !

Cu deosebit respect, directorul general al Combinatului de panificaţie “Franzeluţa” S.A, Boris Andros .