Produsele pascale, sfințite de către ÎPS Vladimir!

Noutăţi

Produsele pascale, sfințite de către ÎPS Vladimir!

11.04.2023

Combinatul de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” S.A. a organizat astăzi, 11 aprilie, ceremonia de Binecuvântare și Sfințire a produselor destinate sărbătorilor de Paşti, de către Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove, împreună cu un sobor de preoţi. Este o tradiţie frumoasă pe care întreprinderea o păstrează an de an, în preajma sărbătorilor de Paşti.

Evenimentul s-a desfășurat pe teritoriul întreprinderii, în prezenţa administrației „Franzeluţa” S.A., şi a numeroşilor angajaţi, începând cu ora 11:00.

Înfăptuirea serviciul divin de sfinţire a produselor tradiţionale de Paşti la „Franzeluţa” S.A., oferă posibilitatea creştinilor de a procura cozonaci şi pască sfinţită din magazinele specializate ale întreprinderii, precum și de la târgurile pascale, organizate în această săptămâna, în majoritatea sectoarelor capitalei.

Pentru ca produsele marca „Franzeluţa” S.A. să ajungă pe masa fiecărui cetăţean, pentru această perioadă au fost preconizate spre producere 140 tone de produse pascale. Consumatorii îşi vor putea alege produsul preferat dintr-o varietate de 35 de produse, majoritatea vor avea marcate pe ambalaje mesajul: „Binecuvântat de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir”.

Întreprinderea pune accent deosebit, atât pe produsele tradiționale precum cozonacii, pasca, ruladele cu diferite umpluturi, dar și pe produsele moderne, cum sunt pannetone, fabricaţi după tehnologie italiană. Astfel, oferim produse care duc cu gândul la familie și copilărie, la vatra buneilor și mirosul copturilor cu gust de altădată.

La fabricarea acestor delicii se utilizează doar ingrediente naturale (unt, gălbenușuri de ou) şi umpluturi delicioase de: ciocolată, gem, vișine, cacao, fructe zaharisite, mac, stafide şi miez de nuci.

Startul vânzărilor a fost dat la începutul lunii aprilie. Am debutat cu produsele pascale care au un termen de valabilitate mai îndelungat, cum sunt Panettone şi Figurinele dulci, iar treptat, au fost expuse și celelalte produse. Excepţie face doar pasca cu brânză de vaci, care va putea fi comercializată mai aproape de ajunul Paștelui.

Produsele pascale sunt disponibile, atât în magazinele specializate Franzeluţa, cât şi în reţelele mari de supermarketuri din întreaga țară.

„Franzeluţa” păstrează caracterul specific tradiţiei autohtone şi încearcă prin fiecare produs să aducă în casele consumatorilor spiritul şi bucuria sfintelor sărbători de Paşti.

Serviciul de presă