Catalogul Produselor

Produse la comandă

Franzeluţa dă start petrecerii tale!

Candy Bar-ul este locul special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentelor voastre! Această tendinţă a devenit deja obligatorie în materie de event planning, fapt pentru care noi am creat o gamă de delicii colorate, demne pentru un start reușit al unei petreceri! Fie că este vorba de nuntă, cumetrie sau aniversare, fiecare doreşte să îşi surprindă invitaţii chiar de la începutul evenimentului. Din aceste considerente, masa dulce trebuie să fie, atât gustoasă, cât și frumoasă, armonioasă! Cofetarii noştri ştiu secretul acestei triple combinaţii şi realizează cu iscusinţă prăjituri apetisante ce vor crea pentru oaspeţi un răsfăţ culinar memorabil. Se pune accent pe gust, altfel încât să vă delectaţi invitaţii cu produse fine şi rafinate. De asemenea, încercăm să ţinem cont de toate detaliile: tematică, coloristică, în funcție de preferinţele fiecăruia. Iată cu ce prăjituri pentru Candy Bar venim să vă impresionăm.

Candy bar

Franzeluţa dă start petrecerii tale!

Candy Bar-ul este locul special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentelor voastre! Această tendinţă a devenit deja obligatorie în materie de event planning, fapt pentru care noi am creat o gamă de delicii colorate, demne pentru un start reușit al unei petreceri! Fie că este vorba de nuntă, cumetrie, sau aniversare, fiecare doreşte şă îşi surprindă invitaţii chiar de la începutul evenimentului. Din aceste considerente, masa dulce trebuie să fie, atât gustoasă, cât și frumoasă, armonioasă! Cofetarii noştri ştiu secretul acestei triple combinaţii şi realizează cu iscusinţă prăjituri apetisante ce vor crea pentru oaspeţi un răsfăţ culinar memorabil. Se pune accent pe gust, altfel încât să vă delectaţi invitaţii cu produse fine şi rafinate. De asemenea, încercăm să ţinem cont de toate detaliile: tematică, coloristică, în funcție de preferinţele fiecăruia. Iată cu ce prăjituri pentru Candy Bar venim să vă impresionăm.

Prăjituri „Buşe” (oval)

Buc. în cutie
50

Prăjituri „Buşe” (rotund)

Buc. în cutie
42

Prăjituri „Pandişpan”

Buc. în cutie
50

Prăjituri „Pandişpan cu cacao”

Buc. în cutie
50

Prăjituri „Cartofiori cu umplutură”

Prăjiturile „Cartofiori cu umplutură” prezintă un desert cu adevărat savuros! Sunt compuse din fărimituri de pandişpan cu cremă şi împlutură de:
- vişină
- caramelă
- lapte
- cocos

Buc. în cutie
56