NOU de la Franzeluţa!

Noutăţi

NOU de la Franzeluţa!

12.08.2018

NOU de la Franzeluţa!

"Franzeluţa" S.A. a lansat pe piaţă o serie nouă de turte dulci, biscuiţi de ovăz, bomboane şi napolitane marca "Mirella"!

Din dorinţa de a surprinde prin “excelenţă”, “Franzeluţa” a creat aceste poziţii pentru a oferi consumatorilor produse cu gust unic şi de înaltă calitate, dar şi pentru a lărgi gama sortimentală.

Sunt ideale pentru a fi servite atât la micul dejun, alături de o cană de ceai ori un pahar cu lapte, precum şi în orice timp al zilei.

Biscuiţii de ovăz "Mirella" se deosebesc faţă de alţi biscuiţi din aceleaşi ingrediente prin faptul că au o textură moale şi pot fi consumaţi de la mic la mare! Fie că îi alegi pe cei cu dropsuri de ciocolată, cu seminţe ori cu fructe, fii sigur că nici un gust şi aromă nu te va lăsa indiferent. Sunt pur şi simplu delicioşi şi, pe lângă asta, sănătoşi!

Trebuie să ştii că Ovăzul reprezintă o sursă de vitamine şi minerale: mangan, magneziu, fosfor şi vitamina B. Este bogat în fibre solubile care eliberează energia lent, menţinând starea de saţietate un timp mai îndelungat.

Turtele dulci "Mirella" cu umplutură de vişine şi de caise reprezintă un produs deosebit de delicios, de care nu te mai saturi! Copiii vor rămâne încântaţi de ele, iar datorită pacheţelelor atractive şi comode, acestea îşi vor găsi, cu uşurinţă, un loc în ghiozdanele şcolarilor.

Napolitanele şi bomboanele “Mirella” cu gust de lapte şi cacao sunt dulciuri din categoria celor care ACUM SUNT, ACUM NU-S! Pacheţelul se epuizează cât ai clipi, iar picii spun într-un glas că au mâncat doar câte una...

Clipele dulci sunt memorabile, iar “Franzeluţa” vi le oferă din plin!