Servicii

Laboratorul de Încercări

Laboratorul de Încercări “Franzeluța”S.A. prestează servicii de încercări de laborator pentru o gamă largă de produse alimentare (produse de panificație, patisserie, cofetărie, paste făinoase, materii prime) în conformitate cu cerințele standardelor naționale și internaționale.

Competența întregii echipe de specialiști a laboratorului este dovedită prin menținerea unui sistem de management al calității conform SM EN ISO/IEC 17025:2018. Laboratorul este acreditat de către Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova “MOLDAC” și este competent să efectueze încercări, definite în Anexă la Certificatul de Acreditare nr.LÎ-017.

Scopul laboratorului este de a satisfice necesitățile consumatorilor, producătorilor, importatorilor și exportatorilor prin efectuarea încercărilor de laborator și asigurarea validității rezultatelor încercărilor. În activitatea sa ,laboratorul mizează întotdeauna pe exactitatea și veridicitatea datelor oferite clienților, menținnîndu-și competența prin participarea la încercări de comparare interlaboratoare și teste de competență la nivel național și internațional.

    Adresa laboratorului:
  • MD 2032, or. Chișinău, str.Sarmizegetusa 30
  • Tel.:(+373) 0-22-853-551 ; (+373) 0-22-853-554