La mulți ani, Franzeluța!

Noutăţi

La mulți ani, Franzeluța!

25.11.2022

Sărbătoare dublă, astăzi, pentru „Franzeluța” S.A.! Cel mai mare Combinat de panificație din țară marchează jubileul de 75 de ani de activitate și Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare.
În această zi specială, omagiem munca tuturor celor care au pus umăr la umăr la ceea ce numim azi FRANZELUȚA – o întreprindere de referință pentru economia națională, o carte de vizită a țării, iar pentru aceasta VĂ MULȚUMIM!

Încă de la primii pași, în anul 1947, Combinatul de panificație „Franzeluța” a fost o poveste de succes, care a luat naștere din respect pentru tradiție, oferind produse înnobilate cu cel mai bun gust! De-a lungul timpului, compania a reuşit să își mențină constant nivelul statutului pe care l-a cucerit prin activitate ireproşabilă timp de decenii, iar în prezent le asigură consumatorilor cel mai impunător sortiment de produse de panificație, de cofetărie, patiserie, covrigărie și paste făinoase, amintind de gustul de altădată. Pasiunea ne determină să inovam permanent în tot ceea ce facem, toate sunt gândite să răspundă cerințelor și preferințelor dumneavoastră, clientul nostru.

Pașii fundamentali în dezvoltarea durabilă a companiei sunt valorile de care ne ghidăm zi de zi: integritate, onestitate, respect și profesionalism. Noi știm să valorificăm truda agricultorului prin pâinea pe care o coacem cu multă dragoste, onorând tradițiile păstrate de secole. Noi, generații de oameni, am făurit istorie, am obţinut ceea ce avem astăzi: specialişti înalt calificaţi, încăperi renovate, utilaj performant şi produse înalt apreciate.

Să ne trăiești, dragă Franzeluța! Să prosperi, să înflorești și să aduni familiile în jurul mesei, unde regină este pâinea cea de toate zilele!