"Franzeluţa" S.A., premiată în cadrul concursurilor "Marca comercială a anului 2020” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității”!

Noutăţi

"Franzeluţa" S.A., premiată în cadrul concursurilor "Marca comercială a anului 2020” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității”!

29.06.2021

Şi în acest an, Combinatul de panificaţie “Franzeluţa” S.A. s-a învrednicit de înalte distincţii, în urma participării la cele două concursuri organizate de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI): „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2020″ şi „PREMIUL PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR ÎN ANUL 2020”.

Ceremonia oficială de premiere s-a desfăşurat în cadrul evenimentului de anvergură – „Gala Businessului Moldovenesc”, unde “Franzeluţa” S.A. a fost decernată, pentru primul concurs, cu distincţia “Mercuriul de aur” și „Medalie de aur”, la categoria “Produse alimentare”, nominalizările „Reputație și încredere” și “Aprecierea consumatorului”, iar pentru cel de-al doilea concurs cu trofeul “Zeiţa Calităţii”.

Administraţia întreprinderii este profund recunoscătoare organizatorilor pentru aprecierile înalte, încredere și cooperare în promovarea mărcii comerciale „Franzeluța”, atât pe plan național, cât și internațional.

Concursul “Marca comercială a anului” reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de creștere a competitivității şi sporire a capacităților întreprinderilor autohtone în crearea şi promovarea mărcilor comerciale pe piața internă şi externă prin evaluarea calitativă a acestora de către un juriu profesionist, inclusiv pe baza opiniei consumatorilor.

Menţionăm că, de-a lungul anilor, tot în cadrul acestor concursuri, întreprinderea “Franzeluţa” S.A. a obţinut şi alte distincţii importante, inclusiv Premiul Mare.