Distincții pentru Franzeluța S.A.!

Noutăţi

Distincții pentru Franzeluța S.A.!

21.06.2022

Și în acest an, „Franzeluţa” S.A. s-a învrednicit de înalte distincţii, în urma participării din cadrul concursurilor „Marca comercială a anului 2021” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității 2021”!

Astfel, cel mai mare și îndrăgit producător din industria de panificație din țară a fost decernat cu „Medalie de aur” la categoria „Produse alimentare”, nominalizarea „Aprecierea consumatorului” și trofeul „Zeiţa Calităţii”, pentru calitatea produselor şi serviciilor prestate.

Decernarea premiilor a avut loc în cadrul Ceremoniei oficiale de premiere, Gala Businessului Moldovenesc, care s-a desfășurat pe data de 16 iunie.

Cele două concursuri sunt organizate anual sub egida Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Directorul general interimar, Victor Matcov, susține că aceste performanțe vin să confirme eforturile întreprinderii și rodul muncii echipei pe care o conduce, dând asigurări că și în continuare va munci cu multă dedicație și profesionalism, contribuind astfel la dezvoltarea și menținerea unei bune activități a companiei.

Menţionăm că, de-a lungul anilor, tot în cadrul acestor concursuri, întreprinderea „Franzeluţa” S.A. a obţinut şi alte distincţii importante, inclusiv Premiul Mare.

Vă mulțumim pentru fidelitate și pentru încrederea care ne-o oferiți de fiecare dată când alegeți produsele marca Franzeluța!