Despre Noi

Structura organizatorică a Combinatului

Fabrica de pâine nr. 2

În anul 1973 a fost dată în exploatare fabrica nr.2. Aceasta s-a dezvoltat treptat, iar în prezent este dotată cu linii şi cuptoare moderne de fabricare a pâinii, chiflelor şi franzeluţelor. Tot aici se produc pesmeţii şi unele produse destinate sărbătorii de Paşti.

Fabrica de pâine nr. 3

Fabrica nr. 3 a fost creată în anul 1973. Ea constă dintr-o secţie de cofetărie şi o secţie de panificaţie.

Secţia de panificaţie este dotată cu linii complexe mecanizate de fabricare a pâinii şi produselor de panificaţie (chifle, franzeluţe), inclusiv a produselor împletite (colaci, gemne ş.a).

Secţia de cofetărie dispune de un echipament modern şi cadre înalt calificate pentru producerea şi ornarea torturilor tradiţionale şi cele realizate la comandă, precum şi a prăjiturilor, ruladelor ş.a.

Fabrica de paste făinoase

Fabrica de paste făinoase şi-a început activitatea în anul 1975, fiind dotată la început doar cu linii de producere a pastelor. De-a lungul timpului, aici s-au înfiinţat Secţia de producere a covrigeilor, care este dotată cu un utilaj performat, şi Secţia de patiserie, care permite fabricarea produselor din vafe, a turtelor dulci şi biscuiţilor.

Laboratorul de Încercări

Laboratorul de încercări „Franzeluţa” SA prestează servicii de încercări de laborator a produselor alimentare (produse de panificaţie, patiserie, cofetărie, paste făinoase ş.a), în conformitate cu cerințele standardelor naţionale și internaționale.

Competenţa întregii echipe de specialiști a laboratorului este dovedită prin menţinerea unui sistem de management al calității conform SM SR EN ISO/CEI 17025:2006, acreditat de către Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova ”MOLDAC” LÎ – 017 .

Scopul laboratorului este de a asigura necesitățile consumatorilor, producătorilor, importatorilor și exportatorilor prin efectuarea încercărilor de laborator pentru diferiţi indici la o gamă largă de produse.

În activitatea sa, laboratorul mizează, întotdeauna, pe exactitatea şi veridicitatea datelor oferite clienților, menţinându-şi competenţa participînd pe plan național și internațional la PT schema (LGS).

    Adresa laboratorului:
  • MD 2032, or. Chişinău, str. Sarmizegetusa 30
  • tel. (+373) 0-22-85-35-52
  • tel, fax (+373) 0-22-52-81-23.

Comerţul de firmă

Pentru că ne dorim să fim tot mai aproape de consumatorii noştri din toate sectoarele capitalei, depunem mari eforturi ca aproape în fiecare an să extindem reţeaua de magazine specializate Franzeluţa. În prezent, în capitală şi suburbiile acesteia sunt 23 la număr. Misiunea noastră este să fim o companie centrată pe client, care să ofere produse şi servicii de înaltă calitate.

Ateliere mecanice experimentale

Centrul de calcul