Despre Noi

Echipa

Director general Boris Andros

Avem cea mai nobilă și cea mai onorabilă misiune - de a produce pâine
pentru întreaga ţară!

A fi pilonul unui colectiv de peste 1500 de angajaţi, care sunt încadraţi în trei fabrici diferite, este o sarcină extrem de dificilă, ce presupune multă vigilenţă şi implicare continuă. A gestiona buna funcţionare şi mersul corespunzător al lucrurilor în cadrul întreprinderii, dar şi menţinerea unei situaţii stabile pe piaţa internă, cât şi pe cea externă este o muncă enormă. A păstra tradiţiile de fabricare, dar, totodată, a te poziţiona la nivelul cerinţelor actuale ale consumatorului, consider că este o performanţă, iar a oferi produse sigure din punct de vedere alimentar este o prioritate de la care nu facem abateri.

Reuşim să formăm o echipă dinamică, cu experienţă şi criterii extrem de riguroase în toate activităţile pe care le desfăşurăm zi de zi. Suntem interesaţi şi dornici de o dezvoltare continuă şi depunem tot efortul în această direcţie. În ultimii cincizeci de ani, traversând o perioadă de industrializare și comercializare intensivă, scopul hranei a fost considerat acela de a crea o senzație de saturație și plăcere, iar lumea nu se întreba dacă ceea ce făcea obiectul hranei era și sănătos. Generația prezentului începe să își pună această întrebare din ce în ce mai des și, în consecință, este mult mai selectivă în alegerea conștientă a alimentației. Anume din aceste considerente, oferim ceea ce ne-ar plăcea şi nouă să primim – calitate, gust, siguranţă.

Franzeluţa S.A. produce o varietate largă de produse, elaborate conform cerinţelor documentaţiei normative. Menţinem în balanţă respectul faţă de client şi cel faţă de meserie - pentru că vrem să fii fericit atunci când redescoperi gustul de acasă, gustul copilăriei. În aceste condiţii, Franzeluţa reuşeşte să-şi păstreze încrederea şi fidelitatea oamenilor, fapt pentru care exprim profunde sentimente de recunoştinţă.