Comunicate de presă

26.04.2021

anunţ

Comunicat de presă

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. a organizat astăzi, 26 aprilie, ceremonia de Sfințire a produselor destinate sărbătorilor de Paşti de către Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove...

02.04.2021

Comunicat de presă

S.A. "Franzeluța" aduce la cunoștința publicului că informațiile apărute astăzi pe o rețea de socializare, fiind plasate de reprezentantul unei formațiuni...

26.03.2020

anunţ

PENTRU CĂ NE PASĂ

Conducerea „Franzeluţa” S.A., cât şi întregul colectiv: tratăm cu multă responsabilitate situaţia alarmantă creată ca urmare a epidemiei de COVID-19 şi întreprindem toate măsurile pentru implementarea recomandărilor autorităţilor de resort ale statului.

27.12.2019

publicitate

Comunicat de presă

Scopul vizitei a fost familiarizarea cu activitatea întreprinderii, întrevederea cu managerul combinatului, în persoana dnlui director general, Boris Andros, şi stabilirea unor piloni de bază în vederea unei conlucrări funţionale şi de succes.

20.12.2019

anunţ

Comunicat de presă

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. îşi exprimă îngrijorarea vizavi de apariţia în spaţiul public a unor declaraţii ce au legătură cu activitatea întreprinderii, dar care nu corespund realităţii. În special, e vorba de declaraţii fie făcute de politicieni, fie prin care se încearcă să se pună accente politice.