Slujba de sfințire și de binecuvântare a produselor pascale

Noutăţi

Slujba de sfințire și de binecuvântare a produselor pascale

17.04.2020

La Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A, Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, a săvârșit slujba de sfințire și de binecuvântare a produselor pascale. Evenimentul s-a desfăşurat pe teritoriul întreprinderii, respectând normele de siguranță impuse de starea epidemiologică din țară.

Având în vedere că Sărbătorile Pascale se vor desfăşura într-un regim mai special anul acesta, iar sfinţirea merindelor nu va avea loc în biserici, înfăptuirea serviciul divin de sfinţire a produselor tradiţionale de Paşti la „Franzeluţa” S.A., oferă posibilitatea creştinilor de a procura cozonaci şi pască sfinţită din rețelele de comercializare.

Cu această ocazie, conducerea Întreprinderii a adresat sincere mulţumiri Înaltpreasfinţiei Sale pentru că a dat curs invitatiei conducerii S.A „Franzeluţa”, dorindu-le, totodată, tuturor sărbători fericite. Ne bucurăm că şi în acest an am reuşit să păstrăm frumosul obicei și să aducem în casele consumatorilor spiritul şi bucuria Sfintei Sărbători prin copturile cu gust de altădată.

ÎPS Vladimir a adresat un mesaj de încurajare: „Continuând tradiția multianuală, am săvârșit astăzi rugăciunea comună și sfințirea produselor tradiţionale pentru masa de Paşti. Deși bisericile sunt închise, iar sfintele slujbe se fac fără prezența enoriașilor, am hotărât să oficiem această binecuvântare, pentru ca toți creștinii să aibă posibilitatea să guste din aceste bunătăţi sfințite. Sperăm că împreună vom reuși să depășim momentele dificile pentru noi toţi și, începând cu ziua Învierii, să se schimbe situația. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”.

Sărbători fericite!