Astăzi, 16 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Pâinii!

Noutăţi

Astăzi, 16 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Pâinii!

16.10.2020

Combinatul de panificaţie “Franzeluţa” S.A. are toate motivele pentru a da importanţă aceastei zile, întrucât este cel mai mare producător în industria de panificaţie din ţară. Este un prilej minunat de a scoate în lumină adevărata valoare a acestui produs cu origini de mii de ani şi cu cea mai mare încărcătură sacră, dar şi de a-i dedica o sărbătoare numai a ei!

Încă din cele mai vechi timpuri, pâinea a fost considerată sursa principală a vieţii. Despre ea s-a scris în importante lucrări antice, a fost cuprinsă în rugăciuni şi a hrănit popoare întregi. Drumul pâinii este unul lung, cuprinde patru anotimpuri! Atât îi trebuie pâmântului şi bobului de grâu până a obţine făina din care gospodinele şi brutarii fac pâine adevărată.

„Franzeluţa” S.A produce o astfel de pâine deja de peste şapte decenii. În prezent, numărăm în jur de 25 de denumiri de pâini şi franzele. Aici se includ sortimentele de pâine cu secară, pâine din făină de grâu şi pâine bogată în fibre (graham, tărâţe, cereale). Ingredientele naturale se înscriu în directia strategică a întreprinderii de a promova alimentaţia sănatoasă, fapt pentru care noi oferim consumatorului pâine funcţională, cu numeroase efecte benefice.

Pe această cale, aducem sincere felicitări şi mulţumiri tuturor celor care trudesc pentru PÂINEA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE, iar consumatorilor le suntem recunoscători pentru fidelitate şi rolul pe care il ocupăm în familiile lor!