„Franzeluța” S.A. are un nou director general interimar!

Noutăţi

„Franzeluța” S.A. are un nou director general interimar!

26.10.2021

„Franzeluța” S.A. are un nou director general interimar!

Combinatul de panificație „Franzeluța” S.A. are nou director general interimar. Membrii Consiliului Societății l-au numit pe Victor Matcov, prezentat astăzi în funcția de director general interimar al Combinatului de panificație „Franzeluța” S.A. de către directorul APP, Eugeniu Cozonac. Shimbarea conducerii are loc după ce fostul conducător al întreprinderii, Boris Andros, a demisionat zilele trecute din proprie inițiativă.

Directorul APP, Eugeniu Cozonac s-a arătat satisfăcut de schimbările întreprinse, exprimând mesaje de încurajare și susținere. În discursul său, Eugeniu Cozonac a menționat că această schimbare este una binevenită, orientată spre noi viziuni și transparență care să ducă la prosperarea întreprinderii. „Agenția Proprietății Publice împreună cu Consiliul de Administrare vor oferi suport direct și continuu echipei de management a companiei. Sunt provocări mari pe piață, însă suntem încrezuți în capacitățile și profesionalismul domnului Matcov, care a crescut și s-a format profesional la „Franzeluța” și consider că are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce această întreprindere. Vă mulțumesc că ați acceptat respectiva provocare, vă doresc mult succes, să faceți față tuturor provocărilor care vor apărea în cale și să lucrați în echipă”, a declarat directorul APP.

Prezent la evenimentul de investire, Șeful Direcției Administrare Corporativă, Membru al Consiliului Administrativ, Lilian Cristiuc, a ținut să adreseze un mesaj de felicitare: „În numele Consiliului de Administrare, vă doresc multă implicare, cât mai mult entuziasm și profesionalism în ceea ce urmează să întreprindeți. Aveți o echipă bună și acest lucru garantează, în mare măsură, succesul.”

La rândul său, Directorul Victor Matcov a mulțumit pentru prezentare, dând asigurări că alături de echipa managerială, specialiști în domeniu, este gata să facă față noilor provocări.

Precizăm că Victor Matcov activează în cadrul întreprinderii de aproape 20 de ani, deținând numeroase funcții: Șef adjunct Secția Aprovizionare, Expert Dezvoltare Produs Sectia Marketing, Expert economist în comert (2009), în anul 2010 a fost transferat în funcția de Șef Secție vânzări, iar în 2014 devine Director Achiziții. Din anul 2020 a ocupat funcția de Director al Fabricii de paste făinoase, iar la 25 octombrie, curent, a fost numit Director General al SA „Franzeluţa”.

Serviciul de presă.