„Franzeluţa” S.A. vă invită la Expoziţia naţională „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

Noutăţi

„Franzeluţa” S.A. vă invită la Expoziţia naţională „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

27.01.2020

Ca în fiecare an, standul nostru este amplasat chiar la intrarea în pavilionului central (nr.1), unde vă vom aştepta cu drag.

Pe parcursul celor 5 zile de expoziţie, vom familiariza consumatorii şi vizitatorii cu sortimentele de produse noi (covrigei, chifle, biscuiţi cu ovăz, turte dulci), oferindu-le posibilitatea de a le degusta şi a ne împărtăşi impresiile. Totodată, vom pune accent pe câteva tipuri de pâine de secară, având drept scop promovarea modului sănătos de viaţă. Vom fi deschişi spre discuţii şi spre noi colaborări, atât cu partenerii interni, cât şi cu cei externi. Inaugurarea evenimentului va avea loc miercuri, 29 ianuarieora 11.00, în incinta pavilionului nr. 2 al CIE „Moldexpo”.

Pentru Combinatul de panificaţie "Franzeluţa" S.A., participarea la această expoziţie a devenit deja o tradiţie şi un bun prilej de promovare a brandului. Totodată, ţinând cont de genericul  “Acasă. Autentic. Autohton.”, în fiecare an realizăm un tort impresionant, care este atracţia vizitatorilor.

Expoziţia „ FABRICAT ÎN MOLDOVA ”este organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI), sub patronajul Guvernului, în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Nu rata ediţia din acest an, vino să susţii producătorul autohton şi să te bucuri de produse sigure din punct de vedere alimentar. Vă aşteptăm cu drag!