«Franzeluţa», mai aproape de consumator!

Noutăţi

«Franzeluţa», mai aproape de consumator!

22.03.2018

«Franzeluţa», mai aproape de consumator!

Dragi consumatori, vă aducem la cunoştinţă că franzela «Extra» poate fi procurată acum şi cu gramajul de 300 g, iar pâinea «Alba» o găsiţi şi în jumătăţi cu masa de 275 g, în magazinele specializate Franzeluţa. De asemenea, cele două tipuri de pâine rămân în comerţ şi în formula de până acum: «Extra» – 430 g şi «Alba» – 550 g.

Aceste schimbări s-au produs în urma unui studiu pe piaţă vizavi de consumul de pâine. Rezultatele au demonstrat că în familiile mai puţin numeroase, consumul de pâine este mai mic, iar din acest considerent o pâine cu greutatea de peste 400 g nu se reuşeşte a fi consumată într-o singură zi.

Astfel, pentru ca oamenii să consume zilnic pâine proaspătă, am efectuat aceste modificări de care sperăm să rămâneţi mulţumiţi.

Aceste două tipuri de pâine sunt recomandate în alimentaţia zilnică, consumatorilor de orice vârstă. Conţin făină de grâu de calitate superioară, fortificate cu fier şi acid folic.

„Franzeluţa” S.A, îşi asumă responsabilitatea să ofere consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate şi siguranţă alimentară.

Franzeluţa are grijă de sănătatea Ta şi a întregii Tale familii!